PROIECT FINALIZAT

Descriere proiect

Având în vedere Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 844/12.12.2018 privind aprobarea Proiectului "O Șansă pentru Cuplurile infertile - FIV 2", care prevede acordarea unui sprijin financiar în valoarea de 13.800 lei/cuplu din București în baza indicației medicale pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, s-a întocmit Regulamentul proiectului.

Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea natalității în rândul populației pe raza Municipiului București, prin acordarea unui sprijin financiar pentru 2.000 de cupluri pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Beneficiarii proiectului vor fi cuplurile cărora li s-a diagnosticat o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată medical. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.assmb.ro, la secțiunea Proiect FIV 2, în cadrul căreia sunt menționate toate condițiile ce trebuiesc a fi îndeplinite de către cuplurile solicitante.

Proiectul "O Șansă pentru Cuplurile Infertile - FIV 2" se va desfășura în perioada 2019 - 2020. Organizatorul Proiectului este Primăria Municipiul București prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Regulament proiect

Pentru a beneficia de facilitatile oferite de Proiectul FIV 2 "O Sansa Pentru Cuplurile Infertile - FIV 2" trebuie sa indepliniti conditiile specificate in cadrul Regulamentului.
Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul pentru a verifica eligibilitatea.

Lista unitati medicale si farmacii